?k>Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin 176. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Amasya PTT Başmüdürlüğünce 24.10.2016 Pazartesi günü saat: 09.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunuldu ve saygı duruşu yapıldı.
Saat 09.30’da Valilik makamı ziyaret edildikten sonra Amasya PTT Merkez Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlendi ve 176. müşteriye ödül verildi.
Amasya PTT Başmüdürü Cafer Bolat’ın PTT 176. kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklaması; “PTT kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları sürekli yenilenerek hizmet yelpazesini genişleten dolayısı ile alanında gittikçe büyüyen bir kurumdur.
Ülkemizin çok güç ulaşım şartlarına sahip yerlerinde bile faaliyet gösteren Teşkilatımız; PTT Kargo ve PTT Bank projesi ile bankacılık ve kargo sektöründe de söz sahibi olması toplumsal yaşamımızdaki önemim büyük ölçüde artırmış olup, Amasya'da 6 PTT Merkezi 12 Şube 14 Acente toplam 32 işyeri ile insanımızın hayatını kolaylaştırmaya devam etmektedir.
Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde çalışan tüm değerli personelimizin bu özel gününü kutlarken Şirketimizin 176. kuruluş yılının Ülkemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
PTT Başmüdürü Cafer Bolat tarafından 176. Müşteri Naim Öztürk’e duvar saati ve 15 Temmuz özel pul koleksiyonu takdim edildi.